Kennismaken

Persoonlijke kennismaking

Voor een persoonlijke kennismaking bent u van harte welkom op onze school. Tijdens een rondleiding door de school informeren wij u over de werkwijze binnen onze school en kunt u een kijkje nemen in het schoolgebouw. U kunt hiervoor contact opnemen met teamleider onderbouw Adrienne Nederveen. We plannen dan met elkaar een kennismakingsgesprek/rondleiding in de school. Daarna kunt u uw kind aanmelden op onze school.

Voor ouders van nieuwe kleuters wordt een Open Maand gehouden in de maanden januari/februari 2024. Deze Open Maand is in ieder geval bedoeld voor toekomstige kleuters (en hun ouders). U bent van harte welkom voor een persoonlijke ontmoeting en rondleiding op onze school. U kunt zich aanmelden via directie.dezaaier@destroming.eu. In overleg met u wordt dan een bezoekmoment gepland.

Als u uw zoon/dochter wilt aanmelden, dan kunt u dit ook doen via het aanmeldformulier. We ontvangen graag voor 1 maart 2024 de aanmeldingen van de kinderen die geboren zijn tussen 1 augustus 2020 t/m 1 maart 2022.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen op het nummer 0183-441977 of een mail sturen naar Adrienne Nederveen (adrienne.nederveen@destroming.eu).

Contact