Inloopmorgen en middagen

Groep 1/2
De leerlingen van groep 1 en 2 mogen iedere dag vanaf 8.25 uur worden binnen gebracht door hun ouders. Wanneer uw kind de jas heeft opgehangen neemt u in de hal afscheid van hem of haar. Uw kind gaat dan het lokaal in en geeft de leerkracht een hand. Uw kind kiest een activiteit en begint rustig met spelen en werken. Zo verloopt de overgang tussen thuis en school soepel en overzichtelijk voor de kinderen en de leerkracht. Eenmaal per week, u bepaalt zelf dit moment, mogen de ouders mee het lokaal in om daar een kijkje te nemen. Als de 2e bel gaat om 8.30 uur is het de bedoeling dat alle ouders de lokalen verlaten hebben.

Groep 3/4
De leerlingen van groep 3 en 4 mogen in de periode van augustus t/m december één keer per twee weken op de woensdagmorgen al om 8.15 uur naar binnen. Hun ouders zijn dan ook van harte welkom in het lokaal van hun zoon of dochter om te bekijken wat er allemaal gedaan wordt en met welke opdrachten en taken de leerlingen bezig zijn. In de even schoolweken bent u hiervoor van harte welkom. De 1e bel gaat om 8.25 uur en dan is het de bedoeling dat de ouders het lokaal verlaten, zodat de leerkracht de andere leerlingen kan verwelkomen en om 8.30 uur met de les kan beginnen. Van januari t/m juli bent u hiervoor iedere eerste woensdag van de maand welkom. Valt deze woensdag in een vakantie, dan vindt de inloopmorgen op de 1e woensdag erna plaats.

Groep 5 t/m 8
Tweemaal in het jaar hebben we een inloopmiddag voor groep 5 t/m 8. Wanneer deze inloopmiddagen plaats vinden, kunt u vinden in de jaarkalender.

We hopen hiermee het contact tussen ouders en school positief te beïnvloeden.